Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Starters    
Cream of Eggplant 1 700 Ft  
Tuna Cream 1 950 Ft  
Chilis Shrimps 3 800 Ft  
Beefsteak Tatar (100 g ) 3 600 Ft  
Garlic Duck Liver 3 600 Ft  
     
Salad    
Caesar Salad with Roast Chicken or Shrimps 2 500 Ft/ 5 000 Ft
Fresh Mixed Salad 1 400 Ft  
- with Pear and Blue Cheese 2 000 Ft  
- with Mozzarella, Tomato and Serrano Ham 2 800 Ft  
- with Chili Beaf Steak Slices 3 600 Ft  
     
Soup    
Farmer Chicken soup with Noodles 1 500 Ft  
Italian tomato soup with mini mozzarella balls 1 500 Ft  
     
Main Dish    
Salmon in Pistachio and Poppy Seed Coat with Pumpkin Risotto 6 300 Ft  
Dover Flatfish with Cauliflower and Carrot Puree 3 500 Ft  
Chicken Ciabatta with Buffalo Mozzarella and Tomato 2 600 Ft  
Tomato Gnocchi with Mozzarella Balls 2 800 Ft  
Forest Mushroom Risotto 2 600 Ft  
Fried Chicken Breast with Tomato, Mozzarella and Serrano Ham, Garnished with Spinach Pappardelle 3 900 Ft  
Chicken Breast in Cheese Crumbs with Fresh Salad and Yoghurt 3 300 Ft  
Turkey rolls, stuffed with duck liver ,garnished with cheesy Jasmin rice 4 600 Ft  
Spaghetti Aglio e Olio with Chili with or without Shrimps 4 100 Ft  
Chicken Breast stuffed with Ramsons,Ricotta and Sun-Dried Tomato , wrapped in Bacon with Mashed Potato 3 500 Ft  
Wiener Schnitzel with Parsley Potatoes 5 100 Ft  
Crispy Pork with Onion Mashed Potato and bavarian Cabbage 3 500 Ft  
Steak ( 200 g ) with Grilled Vegetables 7 800 Ft  
Beefsteak ( 200 g ) with French Fries 7 400 Ft  
Extra Toppings:    
- Green Pepper Sauce 300 Ft  
- Barbeque Sauce 300 Ft  
- Steak pepper Cheese 400 Ft  
     
Pickles    
Cucumber Salad 1 150 Ft  
Beetroot Salad 950 Ft  
Home-made Mixed Pickles 950 Ft  
     
Dessert    
Chocolate soufflé with vanilla ice cream 1 800 Ft  
Cottage Cheese Dumplings with sour-cream mousse 1 600 Ft  
Poppy Cheese Cke with Plum Chuttney 1 950 Ft  
     
Chidren's Corner    
Noodles with Chicken Broth 1 100 Ft  
Breaded Chicken Breast with Fried Potatoes 2 200 Ft  
Breaded Fish Fingers with Rice 2 200 Ft  
Spaghetti Bolognese with Cheese 2 000 Ft  
Crépe ( with Nutella Cream or Apricot Jam) 800 Ft  
     
     
Ételeinket frissen készítjük, ezért forgalmasabb időszakban kérjük szíves türelmüket!
     
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy fél adag étel rendelésekor az ár 70%-át számítjuk fel!
     
Ételeinket frissen készítjük, ezért forgalmasabb időszakban kérjük szíves türelmüket! 
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy fél adag étel rendelésekor az ár 70%-át számítjuk fel!
Konyhafőnök: Tóth Attila Tibor ∙    
Tulajdonos - Üzletvezető: Lóczi Rozália    
III. kategória    
Az árak szervizköltségeket nem tartalmaznak.